Bestill nå

Litt om oss

Ricks Arena - Våre - Avdelinger
Ett hus - Tre etasjer
Ricks har som målsetning å kunne presentere et mangfoldig tilbud. Vi har 4 ulike avdelinger med forskjellig konsept fra arkade spill, biljard og shuffle til cocktailbar med dansegulv. Vi har også nattklubb og scene til standup og en Irsk pub med Livemusikk i helgene. Vi viser også alt av sport

Ricks Arena 1. etg - Vår hovedavdeling ligger her - Her kan du spille at mangfold av arcade spill, spille biljard og shuffle. I cocktail baren har vi et bredt utvalg samt et mindre dansegulv.

Ricks Arena viser også alt av sport som Premier League, håndball osv. Med herlige bakgrunnstoner og en avslappet stemning er det opp til deg om du vil slå deg ned for en prat, nyte en mocktail, spille, se sport eller ta en runde på dansegulvet.  Ricks Arena er stedet med sprudlende stemning og all musikken har du hørt før og kan teksten til. Her kommer du garantert i godt humør

Ricks Klubbscene - undrer etg - Dans - Scene - Dj hver helg
Ricks Klubbscenen ligger i under etasjen på Rick. Her er det standup forestillinger hver helg og etter forestillingene benyttes lokalet til nattklubb. Klubbscenen har et stort lysanlegg og noen av Bergens beste nattklubb djer som spiller den beste musikken som verden har å by på for øyeblikket. Klubbscenen er åpen i helgene, men leies ut til firma arrangement eller til andre spesielle anledninger i ukedagene. Velkommen til Ricks Klubbscenen.

Finnegans - 2 etasje - Vær med på quiz, se alt av sport eller dans til Livemusikk
Finnegans er den eneste “ekte” irske puben i Bergen. Her finner du den intime og koselige atmosfæren som er så typisk for puber i Irland. Biljard, dart og brett spill er noen aktiviteter du kan beskjeftige deg med, om du tar turen.

Fordyp deg i levende musikk, god craic og god samtale. Bli med våre lidenskapelige sportsfans når de heier på favorittlagene sine under direktesendte kamper. Hos Finnegans vil du oppleve den sanne ånden til Irland, hvor vennskap knyttes, pints heves og gleden ved sport og musikk forenes. Sláinte!

Hver helg har vi livemusikk med anerkjente utenlandske trubadurer som eksklusivt spiller på Finnegans

Finnegans har stor oppvarmet uteservering som er åpen hele året. Det er Finnegans ansatte som setter sitt preg på stedet og de fleste er fra De Britiske øyer eller Australia. Finnegans viser all sport på 4 storskjermer og 9 tv skjermer. - For booking: send email til petter@ricks.no 

Velkommen til oss!

Før etter eller under besøket kan du få mat fra Escalon Mundo som ligger i samme bygget. Escalón Mundo serverer autentisk tapas inspirert fra flere steder i verden. De serverer tapasbuffet til alle anledninger, både på Ricks Arena eller du kan booke hos de før ditt Arena Besøk.

Velkommen til oss!