Bestill nå

Vi arrangerer gjerne ditt selskap!

Spillpakke og Buffet

Spillpakke og Buffet
Velkommen til Ricks Arena Moro Extravaganza-pakken! Denne pakken er perfekt for et bedriftsarrangement eller en samling med minimum 15 personer som ønsker å nyte en deilig buffet og ha det gøy med shuffleboard, biljard og arcadespill. Her er detaljene:

Pakke inkluderinger:

Buffetmeny (Pris: 259,- til 699,- per person)

Nyt et velsmakende buffetbord , levert av Escalon Mundo med et utvalg av delikate retter som vil tilfredsstille alles smaksløker. Buffeten vil inkludere alternativer for både vegetarianere og ikke-vegetarianere, samt et utvalg av drikkevarer.

Shuffleboard
Delta i en morsom og konkurransedyktig kamp med shuffleboard sammen med kollegene dine. Shuffleboard er en fantastisk måte å bygge teamånd og skape masse latter sammen.

Billiard
Utfordre dine medarbeidere til en runde med biljard og vis frem dine ferdigheter på bordet. Dette klassiske spillet tilbyr vennlig konkurranse og flott underholdning.

Arcade spill
Gjør deg klar for action! Spill en vennskapelig basketballkamp, kjør motorsykkel eller dansespill med kollegene dine og nyt litt sunn konkurranse samtidig som dere holder dere aktive.

Pris:
Pris avhenger av hvor lenge og hvor mye dere skal spille.
Man kjøper spillkort i baren à kr 1000,- Spillkortet kan brukes på alle spill unntatt Shuffle - (Shuffle koster i tillegg 180 kr pr time)
Ønsker man en spill vert så koster han / hun - Kr 500 pr time

Pakke Detaljer:

Egnet for minimum 15 personer.
Pakken inkluderer tilgang til alle spillene nevnt ovenfor og buffetmenyen.
Varighet på arrangementet: [Angi varigheten, f.eks. 3 timer].
Spillested: Ricks Arena

Tilleggsinformasjon:

Ricks Arena er et godt utstyrt og morsomt sted, perfekt for å arrangere bedriftsarrangementer og teambuilding-aktiviteter.
Profesjonelt personale vil være tilgjengelig for å assistere og sikre at alle har en flott opplevelse.
Vennligst foreta en reservasjon på forhånd for å sikre ønsket dato og tidspunkt.
Merk: Priser og tilgjengelighet kan endre seg, så det er alltid lurt å bekrefte detaljene med Ricks Arena når du gjør reservasjonen.

Gjør bedriftsarrangementet ditt minneverdig med Ricks Arena Moro Extravaganza-pakken! La lekene begynne!